Meteoroloji Uyardı, Sağanak Yağış Geliyor

Meteoroloji Uyardı, Sağanak Yağış Geliyor

ABONE OL
Kasım 26, 2019 09:33
Meteoroloji Uyardı, Sağanak Yağış Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji’den yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre Marmara Bölgesi’nde Edirne, Kırklareli, Vize, Demirköy, Tekirdağ, Saray ve çevreleri ile İstanbul’un Avrupa Yakası’nda sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile zamanla Kıyı Ege ve Akdeniz kıyılarının parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile gece saatlerinden sonra İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Akdeniz kıyıları, Amasya ve Tokat çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Kırklareli’nin kıyı ilçeleri (Demirköy ve Vize), Tekirdağ’ın Saray ilçesi ile İstanbul’un kuzeybatısında (Çatalca ve Arnavutköy),gece ve yarın sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Uzmanlar vatandaşları yağışların kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.