MHP’de adaylık başvuru süreci başladı

MHP’de adaylık başvuru süreci başladı

ABONE OL
Kasım 15, 2018 13:33
MHP’de adaylık başvuru süreci başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi’nde 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri ile ilgili yapılacak olan resmi başvurularla ilgili takvim belirlendi.

Aday adaylık süreci hakkında açıklamada bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan; Öncelikle 5 ay sonra gerçekleştireceğimiz 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin devletimize ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Gerçekleşecek olan yerel seçimler kapsamında, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda yol haritası belirlenmiş olup, halkımızı bu konuda bilgilendirme gereği hasıl olmuştur. Belediye Başkan aday adaylığı ve Belediye Meclisi Üyeliği aday adaylığı müracaatlarının 15 Kasım 2018 Perşembe tarihinden itibaren 15 Aralık 2018 Cumartesi gününe kadar başvuruları kabul edeceklerini kaydeden İlçe Başkanı Lütfü Mercan, açıklamasını şöyle sürdürdü:
Önümüzdeki Mahalli İdareler Seçimleri Türkiye için demokratik karar anı ve dönüm noktasıdır. Bu seçimlerin kazasız belasız gerçekleşmesi bekamız açısından çok önemlidir. Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri’ne Türkiye’nin her seçim çevresinde tek başına katılacaktır. Buna göre yerel seçimlerde aday olmak isteyen kamu görevlileri, en geç 1 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 17.00’ye kadar görevlerinden ayrılması gerekmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi; yöresinde sevilen, takdir toplamış, sempatik, çalışkan, faal, beşeri münasebetleri ile göz dolduran, gayretli; milli ve manevi değerlere önem veren adayların tespitini, Genel Merkez kriterlerine göre temayül ve merkez yoklamasının yanında kamuoyu yoklaması usulü ile belirleyecektir. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik durum ile çevremizi kuşatan siyasal kargaşadan kurtulmak için önümüzdeki seçimleri fırsat bilerek tüm gayretimizle çalışarak içinde yaşadığı ekonomik şartlar nedeniyle ailesi önünde küçük düşme korkusu yaşayan babalar adına, tarlasını ekip biçerken tohum, gübre ve mazot parasına yenilmiş çiftçimiz adına, üretimi durmuş, makinaları stop etmiş, işçisine ücret ödeyemeyen biçare haldeki sanayicilerimiz adına, siftahsız dükkanını kapatan, çekini, senedini ödeyemeyen esnafımız adına mücadele vereceğiz.

“SARAY’DA MHP FARKINI YAŞATACAĞIZ”
Konuşmasının devamında Saray’ın sorunlarını hissederek çözüm arayan, üretken Belediyecilik anlayışıyla Saray’da MHP farkını yaşatma onuru ve gururunu yaşayacaklarını ifade eden Başkan Mercan, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazır olduklarını belirterek, Saray İlçemizi hak ettiği değere kavuşturacak, hemşehrilerimizle yaşanılabilir bir Saray inşa edecek kadroları oluşturmak adına, Saray’a sevdalı ve talibiz. Halka hizmetin ilk basamağı olan Belediyeciliği Allah’ın emrettiği gibi, dosdoğru, halkın hizmetinde olmak bizim en büyük amacımızdır. Halkımızın sorunlarını içimizde hissederek çözüm arayan, üretken Belediyecilik anlayışımızla Saray’da MHP farkını yaşatma onuru ve gururunu hemşehrilerimizle hep birlikte yaşayacağız. Bu kutlu mücadelemiz sırasında Belediye Başkan Adayımız, Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız, dava arkadaşlarımız ve partimize gönül vermiş vatandaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Hiçbir zorluğa aldırış etmeden, gönül seferberliği içerisinde, manevi dünyamızın bize verdiği güç ve ruhla tüm imkansızlıkları yenip Milliyetçi Hareketi Saray’da iktidara taşıyacağız. Bu kapsamda; 31 Mart 2019’da yapılacak olan Yerel ve Mahalli İdareler Seçimlerinde; Milliyetçi Hareket Partisi’nden Saray Belediye Başkanlığı aday adaylığı ve meclis üyeliği aday adaylığı süreci 15 Kasım 2018 tarihinde başlamıştır. Başvurular; Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanlığı’na yapılacak olup, vatandaşlarımız başvuru dosyalarını İlçe Başkanlığı’mızdan temin edebilir.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.