O İşletmeden  Açıklama geldi “İddialar Asılsızdır”

O İşletmeden Açıklama geldi “İddialar Asılsızdır”

ABONE OL
Mayıs 11, 2018 16:08
O İşletmeden  Açıklama geldi “İddialar Asılsızdır”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Perşembe gecesi Saray Jandarma ekiplerinin baskın yaptığı müzikhol’ün müdüründen gazetelerde çıkan haberler için açıklama geldi.

Perşembe gecesi Saray’da bir müzikhole Saray jandarma Ekipleri baskın yapmış, yapılan baskında 6’sı yabancı uyruklu 3’ Türk 9 kadın gözaltına alınmış, işletmeye kapalı alanda sigara içildiğinden dolayı 4207 Sayılı Tütün Ürünlerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkında Kanun kapsamında işlem yapılmıştı. Olayın ardından basında “Saray’da Fuhuş Operasyonu” başlıklı haberler çıkmıştı.

“İDDİALAR ASILSIZDIR VE BİZİ ÜZMÜŞTÜR”
Basında yer alan haberlerden sonra müzikhol müdürü Ümit Önder gazetemize yaptığı açıklamada çıkan haberlerin gerçekleri yansıtmadığını ifade ederek, “Perşembe gecesi jandarma ekipleri işyerimize baskın yapmış ve işletmemizde müşteri olarak bulunan 9 kadını gözaltına almış ve ayrıca kapalı alanda sigara kullanım yasağına uymadığımız için para cezası kesmiştir. Basında çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. İşletmemizde o gece bulunan bayanlar müşteri olarak gelmişler ve jandarma tarafından gözaltına alınmışlardır. Bizlerin işletmemize gelen müşterilerimize kimlik sorma gibi bir tasarrufumuz asla olamaz ve yoktur. O yüzdendir ki kadınların yabancı uyruklu olduklarını bilmemize imkan yoktur. İşletmemiz restoran ve eğlence sektöründe hizmet vermekte ve çalışan birçok personelimiz ailesinin geçimini buradan sağlamaktadır. Ayrıca belirtmek isteriz ki haberlerde esrar maddesi bulunduğu iddia edilmiştir ancak bulunan esrar maddesi işletmemizle uzaktan yakından alakası olmayan bitişiğimiz de ki binada bulunmuş ve esrar maddesinin ait olduğu şahısa kolluk kuvvetleri tarafından işlem yapılmıştır. Yapılan asılsız haberler bizleri ve çalışanlarımızı derinden üzmüş ve bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur.İşin aslı anlattığım şekildedir ve yapılan asılsız haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur ” diye belirtti.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.