Öğretmene sürpriz kutlama!

ABONE OL
Kasım 23, 2018 15:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Mehmet Uygun İlkokulu velileri ve öğrencileri öğretmenlerine sürpriz 24 Kasım Öğretmen Günü kutlaması yaptı.

Saray Mehmet Uygun İlkokulu 2/A Sınıfı velileri hazırlamış oldukları pasta ve keklerle sınıf öğretmenleri Cumhur Özkan’a sürpriz yaparak 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladılar.

Mehmet Uygun İlkokulu sınıf öğretmeni Cumhur Özkan, veliler ve öğrencilerin olduğu sürpriz etkinlikte veliler; “Çocuklarımızın geleceği için canla başla çalışıp onlara güzel bir gelecek için çalışan fedakar bir şekilde eğitim veren öğretmenlerimizin bu günlerinde yalnız bırakmayarak onların bu kutlu günlerini kutlamak istedik. Sınıf öğretmenimiz Cumhur Özkan ve tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarız.” dediler.

Duygusal anların yaşandığı sürpriz öğretmenler günü kutlamasında sınıf öğretmeni Cumhur Özkan, “Çok güzel ve duygulandıran bir sürprizle karşılaştım. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bana böylesine güzel bir gün yaşattılar. Şahsım ve tüm öğretmen arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
24 Kasım Öğretmenler günü kutlaması minik öğrencilerin öğretmenlerine sunduğu hediyeler ve birlikte çekindikleri hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.