Okullarda karne heyecanı

Okullarda karne heyecanı

ABONE OL
Aralık 8, 2022 08:53
Okullarda karne heyecanı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 8 Bin öğrenci, yarı yıl tatili dolayısıyla karne aldı. Karne alan öğrenciler büyük mutluluk yaşadı.

Saray İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, Saray Milli Eğitim Müdürü Reşat Uçak, İlçe Jandarma Komutanı Emrah Kaya, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç, Özel Büro Sorumlusu Hasan Küpeli, ilçede ki okulları gezerek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldular.
İlk olarak Mehmet Uygun İlkokulu’nu ziyaret eden Kaymakam Tezcan, sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini takdim etti. Kaymakam Tezcan, öğrencilerle yakından ilgilenerek öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Tatilde dinlenmelerini ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Kaymakam Tezcan, Mehmet Uygun İlkokulunun ardından ziyaretlerine Küçükyoncalı İlkokulunda devam etti.
Tüm yurtta olduğu gibi Saray’da da öğrenciler bir eğitim öğretim yılının yarı tatilinde karne sevinci yaşarken velilerde çocukların sevincine ortak oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.