Özel Optimed Hastanesi 9 Yaşında

Özel Optimed Hastanesi 9 Yaşında

ABONE OL
Temmuz 29, 2016 16:20
Özel Optimed Hastanesi 9 Yaşında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Özel Optimed Hastanesi kuruluşunun 9. Yılını seminer salonunda, hastane yöneticileri, doktorları ve personel eşliğinde kutladı.

Kutlama töreninde konuşan Özel Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, Optimed’in gelişip, büyümesinde emeği olan tüm personellere teşekkürlerini ileterek uzun yıllar birlikte çalışma temennisinde bulundu.

“AMACIMIZ HALKIMIZA KALİTELİ VE GÜVENLİ SAĞLIK HİZMETİ SAĞLAMAK”
Amaçlarının halka kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sağlamak olduğunu ifade eden Dr. Arslan, “Sevgili meslektaşlarım, hastanemiz içinde farklı işler yapıyor olsak da, hepimiz tek bir amaç için çalışıyoruz. Bu amaç halkımıza kaliteli ve güvenli sağlık hizmeti sağlamaktır.”diyerek, ekip olmanın önemini vurguladı.

Konuşmaların ardından programa katılan personel ve doktorlara teşekkür plaketleri verildi. Programın devamında 9. Yıl pastası hastane Yönetim kurulu üyeleri, doktor ve personeller ile birlikte kesilerek program sonlandırıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.