Özen, “Köyümüzün toprağını kimseye peşkeş çekmeyeceğiz”

Özen, “Köyümüzün toprağını kimseye peşkeş çekmeyeceğiz”

ABONE OL
Mart 25, 2019 10:27
Özen, “Köyümüzün toprağını kimseye peşkeş çekmeyeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özen Küçükyoncalı Mahallesine yaptığı ziyaretinde satılan köy arazileri ile ilgili olarak ” Biz köyünüzün bir karış toprağını kimseye peşkeş çekmeyeceğiz” diye konuştu.

Özen, Küçükyoncalı ziyaretinde , kahvehanede vatandaşlarla buluşurken ardından Küçükyoncalı Mahallesi Kültür Evi’nde çalışmalarını sürdüren kadınları ziyaret etti. Daha sonra köy meydanında kendisini bekleyen Küçükyoncalı halkının yanına giden Özen, kendisini bekleyen dinleyicilerine de her köyde olduğu gibi öncelikle düğün salonu projesinden bahsetti. Daha sonra satılan köy arazileri ile sözlerine devam etti. Biz köyünüzün bir karış toprağını kimseye peşkeş çekmeyeceğiz, ancak satılması gereken bir yer varsa bu öncelik burada yaşayan vatandaşlarım dır diyerek Küçükyoncalı halkına seslendi.
Daha sonra gençlerimiz ile de ilgili projelerimiz var diyerek bir sonraki projesine geçti. Bilindiği gibi Küçükyoncalı halkı çiftçilik yanında işçilik ile de geçinen bir köyümüzdür. Biz işi olmayan vatandaşlarımız için iş bulmak için ilgilenecek bir kurum kuracağız ve her vatandaşımız tahsiline ve tecrübelerine göre uygun pozisyonlarda istihdam sağlanacağının sözünü verdikten sonra yatsı ezanının okunmasıyla konuşmasına kısa bir ara verdi.
Daha sonra geçmiş yıllarda esnaf odası başkanlığına geldiği yıllarda bir çok ihtiyaç sahibi esnafı nasıl banka kredilerinden ve tefecilerin elinden kutardıysam 1 Nisan’da göreve geldikten sonrada mantar kooperatifi işine ağırlık verip mantar toplayıp emeğinin karşılığını alamayan arkadaşlarımızı da mantar tefecilerinin elinden kurtaracağının sözünü verdi. Kooperatifçiliği anlatırken bu konuda hiçte mütevazi olmayacağını ve kooperatifçilik konusunda hiç bir kişinin kendisi kadar başarılı olamayacağını açıkladı.

“KİMSENİN BİZİ APTAL YERİNE KOYMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ”
Tekirdağ’a bağlı ilçelerden yatırım konusunda en az faydalanan ilçe Saray olduğunu anlatan İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özen diğer ilçelere yapılan yatırımları da örnek gösterdi ve bu ilçelerin bütün nimetlerden faydalandığını örnekler ile anlattı. Ancak yıllardır Saray’a ve köylerine bir çivi çakamayan CHP yönetimini suçladı ve sandığa gittiklerinde iyi karar vermelerini istedi. Kendisinin 1 Nisan’da Küçükyoncalı’nın da desteği ile başa geldiğinde kendisinin ve ekibinin de desteği ile gerek Tekirdağ’da gerekse Ankara’da görüşmeler yapıp her türlü hizmeti sağlamak için elinden geleni yapacağının sözünü verdi. Daha sonra bir başka partinin adayını eleştiren İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ali Özen zaten Saray’ın kurtulmaya çalıştığı mevcut belediye başkanını yanına alıp seçim çalışması yaptığını ve buna da danışmanlık sözü verdiğini anlatırken “aynı hamam aynı tas” atasözüyle mevcut başkanın olduğu parti adayını da eleştirdi ve madem bu kadar kabiliyetliydi de 10 yıldır niye bu marifetini göstermedi. Madem bu kadar başarılıydı da niye sadece Saray’ da CHP belediye başkanı değişti? diye dinleyicilerine sordu ve “Ne kimsenin bizim aklımızla oynamasına ne de bizi aptal yerine koymasına izin vermeyeceğiz” dedi.

Bir diğer taraftaki belediye başkan adayının dört yıl Saray’da ilçe başkanlığı yaptığını ve Saray’a hiçbir şey vermediğini söylerken Küçükyoncalı köyüne ne verdiğini sordu. Küçükyoncalı halkıda yıllardır gerek ilçe gerekse büyükşehir belediyesinden son on yıldır yeterli hizmet alamadığını dile getiren Özen, son olarak meclisini ve kendini tanıtırken kendisinin Küçükyoncalı damadı olduğunu da sözlerine ekleyip Küçükyoncalı’nın sorunları ve ihtiyaçları ile her zaman yakından ilgileneceğinin sözünü vererek halkın yoğun ilgisi ile karşılandığı köyden aynı ilgi ve alaka ile uğurlandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.