Saray Emniyetinden “Karakütük” Operasyonu

Saray Emniyetinden “Karakütük” Operasyonu

ABONE OL
Kasım 26, 2019 09:32
Saray Emniyetinden “Karakütük” Operasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri genel huzur ve asayişin sağlanması konusunda gerçekleştirdiği başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi.

Ayaspaşa Mahallesi’nde bulunan bir pansiyonda fuhuş yapıldığı bilgisini alan ekipler, pansiyonu takibe ve izlemeye aldı.  Çarşamba günü operasyon için düğmeye basan ekipler, fuhuş’un tespiti ve önlenmesine yönelik “Karakütük” ismi verilen operasyonla bahse konu pansiyona baskın düzenlediler. Yapılan baskında fuhuş yaptıkları iddia edilen S.S., A.G. ve D.S. isimli ikisi Türk, biri yabancı uyruklu kadın ve fuhuş’a teşvik etmek veya yaptırmak ya da aracılık etmek ve yer temin etmek iddiasıyla işyeri sahibi G.Y.Ç. ve işyeri çalışanları K.K. ve A.A. ile hakkında birçok  ayrı suçtan aranma kaydı bulunan U.G. isimli bir kişi gözaltına alındı.

Yapılan operasyon sonucu gözaltına alınan yabancı uyruklu D.S. isimli kadın emniyette ki işlemlerinin ardından sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.  S.S., A.G. isimli kadınlar, işyeri sahibi G.Y.Ç., ve işyeri çalışanları  K.K. , A.A.  isimli şahıslar ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken,  birçok suçtan aranması bulunan U.G. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.