“Saray halkı mı, doktor mu cezalandırılıyor?”

ABONE OL
Ocak 5, 2018 11:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Saray İlçe Başkanlığı, Saray Devlet Hastanesinde ki doktor eksikliği nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı.

Yayınladığı basın açıklamasında Saray Devlet Hastanesinin güçlendirileceğine yönelik sözlerin havada kaldığını dile getiren CHP Saray İlçe Başkanlığı, gecesini gündüzüne katarak hastalarla ilgilenen Dahiliye Uzmanı Ahmet Küçükarda’nın da sebebi anlaşılamayan bir şekilde Çerkezköy Devlet Hastanesine atandığını belirtti.

“SEVİNÇ KISA SÜRDÜ”

Açıklamasında en yoğun bölümde iki doktor olmasının sevincini yaşayan Saray halkının sevincinin kısa sürdüğünü belirten CHP Saray İlçe Başkanlığı, “Saray halkı mı, doktor mu, yoksa ikisi birden mi cezalandırılıyor? Geçtiğimiz aylarda Saray Devlet Hastanesinin güçlendirileceğini söyleyen AKP yöneticilerinin sözleri havada kaldı. Uzman doktor kadrosu şu an sadece çocuk hastalıkları, kadın doğum alanında birer uzman doktor ile hizmet vermekte. Sadece dahiliye alanında bir olan uzman doktor sayısı ikiye yükselmişti. En yoğun hastanın olduğu bu bölümde sevinç kısa sürdü. Öğrendiğimize göre ilçemizde bir buçuk yıldır görev yapan Dahiliye Uzmanı Ahmet Küçükarda anlaşılamayan bir neden ile Saray Devlet Hastanesindeki görevi sonlandırılıp, 5 tane dahiliye uzmanı olan Çerkezköy Devlet Hastanesine görevlendirilmiş” dedi.

“GERİ GÖNDERİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ”

CHP Saray İlçe Başkanlığı, açıklamasının devamında, Dahiliye Uzmanı Ahmet Küçükarda’nın Saray Devlet Hastanesine geri gönderilmesini talep ederek, “Saray halkının tamda iki dahiliye uzmanı olmasına sevindiği anda, gecesini gündüzüne katarak hem randevulu, hem sıra alan hem de yatan hastalara büyük bir özveri ile bakan Dahiliye Uzmanı Ahmet Küçükarda’nın isteği dışında Çerkezköy Devlet Hastanesine görevlendirilmesini öncelik ile Saray halkının ve doktorumuzun cezalandırılması ve mağdur edilmesi olarak görüyoruz. Saray halkının yakından tanıdığı doktorumuzun en kısa sürede hastanemize geri gönderilmesini talep ediyoruz. Bu talebimizin ne kadar haklı olduğunu en kısa sürede başlatacağımız imza kampanyası katılımı ile ilgililere duyarcağız” ifadelerine yer verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.