Saray Kaymakamlığından Gaziler ve Şehit Ailelerine iftar yemeği
  • Saray Haber
  • Saray
  • Saray Kaymakamlığından Gaziler ve Şehit Ailelerine iftar yemeği

Saray Kaymakamlığından Gaziler ve Şehit Ailelerine iftar yemeği

ABONE OL
Mayıs 28, 2018 14:15
Saray Kaymakamlığından Gaziler ve Şehit Ailelerine iftar yemeği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Kaymakamlığı tarafından Cuma akşamı Saray Askeri Gazinoda şehit ailelerine ve gazi yakınlarına iftar yemeği verildi.

Saray Askeri Gazinoda gerçekleştirilen iftar yemeği programında, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Saray Kaymakam Vekili Furkan Çakır, Garnizon Komutanı V. Yurday Tek, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Saray İlçe Jandarma Komutanı Emrah Kaya, İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu, AK Parti Saray İlçe Başkanı Hakan Özgül, CHP İlçe Başkan V. Akın Aytaç, gaziler ve şehit aileleri yer aldı.

Saray İlçe Müftüsü Abdullah Eroğlu’nun okuduğu akşam ezanı ile oruçlar açıldı ve dualar edildi.

KAYMAKAMLIK ŞEHİT AİLELERİ İLE YAKINDAN İLGİLENDİ
İftar programına katılan davetlileri kapıda karşılayan başta Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer olmak üzere Saray Kaymakam Vekili Furkan Çakır ve kaymakamlık personeli iftar boyunca misafirleri ile yakından ilgilendi. Saray Kaymakam Vekili Furkan Çakır, yemek sonrası kısa bir konuşma yaparak “Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Devletimizin kaymakamlığımızın, hükümetimizin her zaman sizin yanımızda olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Kapımız sizlere her zaman açık” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.