Saray Meslek Yüksekokulunda “Oryantasyon” eğitimi verildi

Saray Meslek Yüksekokulunda “Oryantasyon” eğitimi verildi

ABONE OL
Ekim 8, 2016 14:41
Saray Meslek Yüksekokulunda “Oryantasyon” eğitimi verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Meslek Yüksekokulu’na 2016-2017 Akademik Yılında ilk defa kayıt yaptıran ve öğretime başlayan öğrencilere, Yüksekokul konferans salonunda “Oryantasyon” eğitimi verildi.

Oryantasyon Eğitimi, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Cem Kolukırık, koordinasyonunda Dış Ticaret, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ile İşletme Yönetimi birinci sınıf öğrencilerinin katılımı ve yüksekokul idareci ve öğretim görevlilerinin sunumları eşliğinde gerçekleştirildi. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı.
Öğr. Gör. Salim Kıstırak; oryantasyon hakkında bilgilendirme, üniversitenin ve yüksekokulun akademik ve idari yapısının anlatılması, danışman hocaların görevleri ve tanıtılması, öğrencilerin ilgili yönetmeliklere nereden ulaşabileceklerine dair konularında bilgilendirmede bulundu. Ardından Öğr. Gör. Dr. Kaan Gaytancıoğlu öğrencilere program tanıtımı, programların amaç ve yeterlilikleriyle iş alanları hakkında bilgilendirmede bulundu. Öğr. Gör. Hüseyin Aydın öğrencilere Saray ilçesi hakkında bilgiler verdi. Öğr. Gör. Fatih Belen, yüksekokulda öğrencilere sağlanan sosyal haklar ile öğrenci toplulukları ve ücretsiz kursalar hakkında bilgilendirme yaptı. Akabinde Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal Yümün, öğrencilere genel bir bilgilendirme yaparak eğitimleri ve gelecekleri hakkında tavsiyelerde bulundu.

Son olarak Milli Eğitim Bakanlığının 15 Temmuz Şehitleri anma video gösterisi öğrencilere izletilerek oryantasyon eğitimi son bulmuştur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.