Saray’da İhtiyaç Sahiplerine Kurban Bayramı Yardımı

ABONE OL
Eylül 18, 2015 08:51
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla 419 aileye toplam 146.400,00 TL.lira nakdi yardım yapılacak.

Saray İlçe Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada “İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın istek ve arzuları doğrultusunda gerekli ayni ve nakdi yardım uygulamalarına devam edilmektedir. Kurban Bayramı nedeniyle vakfımız tarafından 212 kişiye (aileye) kişi başına 300,00 TL. 207 kişiye (aileye) kişi başına 400,00 TL. olmak üzere, toplam 419 kişiye (aileye) 146.400,00 TL. nakdi yardım yapılmasına karar verilmiştir. 18.09.2015 tarihi itibariyle Ziraat Bankası Saray Şubesinden, yardım yapılmasına karar verilen vatandaşlarımıza ödeme yapılmaya başlanmıştır.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca önümüzdeki süreçte de mümkün olduğunca vatandaşlarımızın ihtiyaç ve gidermek üzere, yerinde tespitler ve incelemeler yapmak suretiyle yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını sağlamak için sosyal inceleme görevlilerimiz vasıtasıyla olsun, muhtarlarımız ve mütevelli heyetimiz vasıtasıyla olsun çalışmalarımız ve yardım uygulamalarımız devam ettirilerek ihtiyaç sahibi insanlarımızın yanında olmaya devam edilecektir.”
denildi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.