Saray’da ki metruk binalar tehlike saçıyor!

ABONE OL
Ocak 23, 2017 15:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da yıllar önce yapılmış ve bakımsızlıktan dolayı yıkılmaya yüz tutmuş binalar az daha faciaya yol açıyordu.

Saray’ın birçok yerinde bulunan bakımsızlıktan dolayı çürümeye yüz tutmuş binalar faciaya davetiye çıkartıyor. Çürüyen binaların sokaktan gelip geçenler için tehlike oluşturduğunu belirten vatandaşlar insanların yaşamadığı bu binaların yıkılması gerektiğini savunuyor.

4 YAŞINDA Kİ ÇOCUK VE ANNESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ
Cuma günü yaşanan olayda İstanbul Caddesi Bostancıoğlu Sokak üzerinde bulunan 3 katlı metruk binadan düşen parçalar yoldan geçmekte olan anne ve kızın yaralanmasına sebep oldu. Metruk binanın önünden geçtikleri sırada Sibel K. ve 4 yaşında ki kızı Derin K. ‘nın üzerilerine binadan kopan parçalar düştü. Düşen parçalar yüzünden ellerinden ve ayaklarından yaralanan anne ve kızı hastanede tedavi altına alındı.

“BİNALARIN YANINDAN GEÇERKEN KORKUYORUZ”
Yaşanan olayın ardından, Hiçbir önlem alınmadan çürümeye terk edilen binaların büyük tehlike oluşturduğunu ifade eden vatandaşlar, “Bu binaların yanlarından geçerken korkuyoruz. Bu binalar çökerse altında kalacak olan canların hesabını kim verecek. Ayrıca bu binalar uyuşturucu madde ve alkol bağımlılarının uğrak yeri. Bu konuda yetkililer gerekli adımı atmalı” dedi.

“ZEYTİNBURNU FACİASINDAN DERS ÇIKARTMALIYIZ!”
Geçtiğimiz gün İstanbul Zeytinburnu’nda bulunan metruk bir binanın çökmesinden yetkililerin ders çıkartması gerektiğini söyleyen vatandaşlar, “Bildiğiniz gibi İstanbul Zeytinburnu’nda 7 katlı bir bina çöktü. 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Oradaki bina tehlikeden dolayı boşaltılmıştı. Saray’da da aynı durumda birçok bina bulunuyor. Bunlar çökerse ciddi kayıplar yaşanır. Bu olaydan biz ders çıkartmalıyız” şeklinde konuştu.

GÖREVE DAVET EDİYOR VE UYARIYORUZ
Bizde sorumlu gazetecilik anlayışıyla ilçemizin birçok yerinde bulunan özellikle ve ivedilikle İstanbul Caddesi Bostancıoğlu Sokak ve Recaibey Sokakta bulunan binaların herhangi bir can kaybına yol açmadan gerekli önlemlerin alınması için buradan kamuoyu adına yetkilileri göreve davet ediyor ve uyarıyoruz.

IMG 2460

IMG 2452

IMG 2451

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.