Saray’da Minibüs ile Kamyon Çarpıştı;  2 ölü, 17 Yaralı
  • Saray Haber
  • Saray
  • Saray’da Minibüs ile Kamyon Çarpıştı; 2 ölü, 17 Yaralı

Saray’da Minibüs ile Kamyon Çarpıştı; 2 ölü, 17 Yaralı

ABONE OL
Mayıs 12, 2017 15:59
Saray’da Minibüs ile Kamyon Çarpıştı;  2 ölü, 17 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da Özel Halk Minibüsü ile Silobas Kamyonunun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü 17 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza; bugün saat 12.30 sıralarında Saray’ın Ayaspaşa Mahallesi Çayla kavşağında meydana geldi. Saray’dan Çerkezköy istikametine gitmekte olan Mehmet Öztürk (33) idaresinde ki 59 M 8552 Plakalı Özel Halk Minibüsü ile Vize istikametine giden İlyas Demirtaş (47) idaresinde ki 59 TG 533 Plakalı silobas kamyonu Çayla Kavşağında çarpıştı. Kaza sonucu minibüste bulunan yolcu Fikriye Yıldırım (55) olay yerinde hayatını kaybederken, Minibüs sürücüsü Mehmet Öztürk, Kamyon sürücüsü İlyas Demirtaş ve minibüste bulunan 15 yolcu yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan çok sayıda ambulansla Çerkezköy ve Saray’da ki çeşitli hastanelere kaldırılırken, yaralılardan kimliği öğrenilemeyen bir kişinin yolda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Saray Cumhuriyet Savcısı Mustafa Kürşad Çetinkaya’nın olay yerinde ki incelemesinin ardından Fikriye Yıldırım’ın cenazesi Saray Devlet Hastanesine kaldırılırken, Saray Kaymakamı Alp Arslan kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
IMG_3430IMG_3450IMG_3423

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.