Saray´da Oto Fareleri Yakalandı

Saray´da Oto Fareleri Yakalandı

ABONE OL
Şubat 16, 2016 02:07
Saray´da Oto Fareleri Yakalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çaldıkları otomobilleri şase ve motor numaralarını değiştirip sahte evraklarla satan oto fareleri Saray Polisinin yaptığı başarılı operasyonla yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Yapılan trafik kontrollerinde şüphelendikleri bir aracın çalıntı olduğunu tespit eden ekipler, çalıntı aracı takibe aldılar. Yapılan inceleme sonucu oto farelerini ve adreslerini belirleyen Asayiş Büro ekipleri şüphelilerin evlerine yaptıkları operasyonla E. K (22) ve A.S. (26) adlı iki şüpheliyi gözaltına aldılar.
Gözaltına alınan iki şüphelinin sorgularının ardından operasyonu genişleten Asayiş büro ekipleri oto farelerinin, farklı şehirlerden çalınan ya da trafikten çekilmiş olan araçların motor ve şase numaralarını değiştirip, sahte belgelerle satmaya çalıştıklarını belirledi.
Şüphelilerin verdiği ifadeler doğrultusunda yapılan aramada 3 adet çalıntı araç ele geçirilirken, şüphelilerin daha önce polis takibinden kurtulmak için de Edirköy Mahallesi yolu üzerinde kullandıkları çalıntı aracı yaktıkları tespit edildi.
Saray Emniyet Müdürlüğündeki ifadelerinin ardından Adliye’ye çıkartılan iki zanlı tutuklanarak Tekirdağ cezaevine gönderildi.
Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken, oto çetesine yardım ettikleri belirlenen iki şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.