SATİVES, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nı gezdi

SATİVES, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nı gezdi

ABONE OL
Ekim 18, 2018 19:51
SATİVES, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nı gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sanayi Ticaret ve Esnaf Derneği (SATİVES) Başkanı Erol Buz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’nı ziyaret etti.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Çerkezköy Endüstriyel Fuarı, geniş bir katılıma ev sahipliği yaptı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ile Trakya Kalkınma Ajansı işbirliğinde gerçekleştirilen fuara SATİVES Dernek Başkanı Erol Buz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Turhan ile Paşa Küçük de katılım gösterdi.

“BU GİBİ ETKİNLİKLERİN DESTEKÇİSİYİZ”
Gerçekleştirilen fuarın ticaret dünyası için büyük bir öneme sahip olduğunu kaydeden Buz, ‘’Bu gibi etkinlikler ticaret dünyasının gelişmesinde oldukça etkilidir. Sadece Çerkezköy değil, Kapaklı, Saray ve Çorlu’dan ve hatta il sınırlarımızın dışından yüzlerce katılımcıyı buluşturan bu gibi etkinliklerin her zaman destekçisiyiz.’’ dedi.

“GELECEK YIL DAHA İYİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ”
Etkinlikte emeği geçenlere de ayrıca teşekkür eden Buz, ‘’ SATİVES olarak ÇSTO Yönetimi ve Trakya Kalkınma Ajansı’nın gerçekleştirmiş olduğu Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na katılım göstedik. Bu fuarda emeği olan herkese ve tüm katılımcılara teşekkür ederim. Bölgemiz için güzel bir fuar ve gelecek yıl daha da iyi olacağına inanıyoruz ve destekliyoruz.’’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.