Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

ABONE OL
Mayıs 16, 2018 12:32
Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan “Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi” ile ilgili ilçede alınacak olan tedbirlere ilişkin toplantı düzenlendi.

Saray İlçe Kaymakamlık makamında Saray Kaymakam Vekili Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Saray İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, Saray İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emrah Kaya ve seçime girecek siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla temsilcileri katıldı.

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Seçiminin ve 27’nci Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzur ve güven ortamı içerisinde gerçekleştirilmesi vatandaşların özgür iradelerini sandığa sağlıklı yansımasını sağlamak amacıyla seçime katılacak partilerin üzerine düşen görevleri hassasiyetle yerine getirmeleri ve güvenlik konusunda alınacak olan tedbirlerin hiçbir aksaklığa mahal vermeden yürütülmesi konusu görüşüldü.

Toplantıda görüşülen konularda genel olarak seçim süreci ile ilgili mevzuat, seçim takvimi, seçim sürecindeki yetkili birimler ve propaganda çalışmalarında uyulması gereken yasal sorumluluklar gözden geçirilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.