Serinler İnşaat Halı Saha Lig’i Başladı

Serinler İnşaat Halı Saha Lig’i Başladı

ABONE OL
Şubat 12, 2017 18:57
Serinler İnşaat Halı Saha Lig’i Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İbrahim Yıldırım’ın organizasyonunu gerçekleştirdiği Serinler İnşaat Aygün Serin’in sponsorluğunda yapılan Serinler İnşaat Halı saha Lig’i Saray Yeşil Halı Saha’da dün başladı.

İbrahim Yıldırım’ın organizasyonu ile Serinler İnşaat Aygün Serin’in Sponsorluğunda yapılan Serinler İnşaat halı saha liginde ilk maç Toytoğlu Pastanesi ve Çakıllı arasında oynandı. Serinler İnşaat Halı Saha liginin açılışında Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ergun Er, Saray Belediye Meclis Üyesi Gürkan Kesim sporcuları yalnız bırakmadı. TFF Tekirdağ Bölgesi hakeminin yönettiği ilk maçta Çakıllı, Toytoğlu Pastanesi’ne karşı 4:3 galip geldi.

Turnuva sonunda 1. ve 2. olan takıma para ödülü olarak 1500 TL verilecek, bu para ödülü Birinci olan takıma 1000 TL, ikinci olan 500 TL olarak verilmesi kararlaştırıldı.

Serinler İnşaat Halı Saha Lig’inde mücadele edecek 10 takımın ismi ise şunlardır;

Toytoğlu Pastanesi
Çakıllı
Samsun Spor
Balcı Murat
Özdemir Nalbur
Uzman Spor
Sistem Mühendislik
Uçan Halı
Relax Gym
Şiteks

 

7c50981d

7c50981d-fd
16711962

acffbad3-04b2-43c4-af75-0bfa1fa77afd

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.