Tahir Korkmaz “Ayaspaşa Mahallesi Muhtar Adayıyım”

Tahir Korkmaz “Ayaspaşa Mahallesi Muhtar Adayıyım”

ABONE OL
Kasım 17, 2018 16:00
Tahir Korkmaz “Ayaspaşa Mahallesi Muhtar Adayıyım”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı ve Saray Esnaflarından Tahir Korkmaz düzenlediği etkinlikle Ayaspaşa Muhtar Adaylığını açıkladı.

Cumartesi günü saat 13.30’da İbrahim bey sokak üzerinde bulunan seçim bürosu önünde yoğun bir katılımla Tahir Korkmaz Ayaspaşa Mahallesi Muhtar Adaylığını açıkladı.

“KATILIM YOĞUN OLDU”
Korkmaz’ın adaylık açıklamasına CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Gökay Akand, MHP Saray İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Korkmaz, Saray Belediye Başkan A. Adayı Ergun Er, Saray Belediye Başkan A. Adayı Abdül Taşyasan, Saray Belediye Başkan A. Adayı Ali Gürsu Ergene, Saray Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Ali Özen ve Yönetimi, Saray Ziraat Oadası Başkanı İbrahim Çınar, Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İmük, kadınlar, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.

“HİZMET ETMEK İÇİN MUHTARLIĞA ADAYIM”
Adaylık konuşmasını gerçekleştiren Korkmaz, “Ayaspaşa Mahalle Muhtarlığı’na adayım. Aza arkadaşlarımla birlikte mahallemize hizmet etmek için belediye ve kaymakamlığımızın yardımlarıyla mahallemizin sorunlarını çözmeye ekip olarak hazırız. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kadınlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

“BİZ BU YOLA TALİBİZ”
Korkmaz’ın konuşmasının ardından azaları tanıtan Aza Erdoğan Uzunoğulları, “Biz bu yola talibiz. İlk önce saygı değer abimiz İlyas Aktaş, değerli abimiz İbrahim Aşık, değerli kardeşim Selahattin Toztekin, değerli kardeşim Sevdar Kadiroğlu, değerli arkadaşım Birol Oran, genç kardeşim Semih Erkiş ve bendeniz Erdoğan Uzunoğulları. Bu işte biz varız” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.