TAMP Bilgilendirme toplantısı yapıldı

TAMP Bilgilendirme toplantısı yapıldı

ABONE OL
Mayıs 3, 2017 11:02
TAMP Bilgilendirme toplantısı yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Afet Müdahale Planının (TAMP) uygulanabilirliğini ve tanınırlığı arttırmak ve ilçelerde faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarını bilgilendirmek, bilinçlendirmek amacıyla Saray İlçe Kaymakamı Alp Arslan’ın başkanlığında TAMP bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Saray Kaymakamı Alp Arslan, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Recep Erol, şube müdürleri ve ilçede faaliyet gösteren kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri ile muhtarlar katıldı.

Toplantıda, ilçenin afet riskleri ve bu risklere karşı alınan tedbirler ile ilçede yürütülen çalışmalar hakkında genel bilgiler verildi. Ardından afet yönetiminin temel ilkeleri ve TAMP Tekirdağ Afet Müdahale planının uygulama esasları anlatıldı. Muhtemel bir afet öncesi, sırası ve sonrasına yönelik ilçenin imkan ve kabiliyetleri değerlendirildi. Toplantının son bölümünde AFAD İl Müdürü Erol, toplantıya katılan kurum temsilcilerinin konuyla ilgili sorularını cevaplandırdı.

Kaymakam Alp Arslan konuşmasında, afet ve acil durumlara karşı yapılan çalışmaların önemine vurgu yaparak, her kurumun afet ve acil durum faaliyetlerine öncelik vermesi gerektiğini belirtti.
56390_01

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.