Teki̇rdağ’da yaralara merhem olmaya hazırız
  • Saray Haber
  • Teki̇rdağ’da yaralara merhem olmaya hazırız

Teki̇rdağ’da yaralara merhem olmaya hazırız

ABONE OL
Aralık 10, 2018 17:45
Teki̇rdağ’da yaralara merhem olmaya hazırız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Kalkınma Ajansı 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında Tekirdağ Devlet Hastanesinde gerçekleştirilen “Yara Bakım Eğitimi İle Yaralara Merhem Olacağız” eğitimi tamamlandı.

Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Basınç yaraları, tüm dünyada sağlık çalışanlarının yoğun çaba içinde olduğu önemli bir sağlık sorunudur. Basınç yaralarının tedavisi güç ve maliyeti yüksektir. Bu nedenle en etkin ve ucuz tedavi, önlemektir. Bu amaçla, Trakya Kalkınma Ajansına Temmuz – Ağustos dönemi teknik destek başvurusunda bulunduk ve yara bakım eğitimimize destek almaya hak kazandık. Yara Bakımı Önleme, Stoma Hemşireliği konularında kanıt temelli uygulamalara yönelik bilgi ve becerilerin arttırılması amacıyla, 2 grup şeklinde, her gruba 28 saat toplam 56 saatlik eğitim verilmiş olup, 50 kişi bu eğitimi tamamlayarak belge almaya hak kazanmıştır. Eğitim Kurumumuz Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezine, eğitimimizin etkili ve verimli geçmesini sağlayan Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Savcı ve Dr. Öğr. Üyesi Kevser Karacabay’a ve projemize destek veren Trakya Kalkınma Ajansına teşekkür ediyoruz” denildi.

Belge törenine Tekirdağ il Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Uzm. Dr. Aykut Demirkıran, Personel/Destek Hizmetleri Başkanı Zafer Soykırlı ve Hastane Yöneticileri katıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.