Termal tesisinde temel aşaması tamamlandı

Termal tesisinde temel aşaması tamamlandı

ABONE OL
Kasım 6, 2018 15:59
Termal tesisinde temel aşaması tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da yapımına devam edilen termal sağlık ve turizm merkezi Saray Hattuşa Termal Park’ın inşaatında temel aşaması sona erdi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Doğan Jeotermal Genel Müdürü Adem Koç’tan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Ağustos ayında temel atma töreni gerçekleştirilen tesis, Saray Belediyesi ve Doğan Jeotermal’in yaptığı protokol gereğince 28 yıl sonra tüm mülkiyet hakkı Saray Belediyesi’ne kalmak koşuluyla inşa ediliyor. Tesisler tamamlandığında devre tatil sisteminin yanı sıra günübirlik kullanıma da uygun bir işleyişle hizmet verecek.

Projenin yaklaşık olarak 25 milyon liralık bir yatırım olduğunu hatırlatan Doğan Jeotermal Genel Müdürü Adem Koç en kısa sürede tesisin devreye girmesi için çaba harcadıklarını belirtti. Rekreasyon alanlarıyla düşünüldüğünde Saray’ın geleceğini değiştirecek bir projeyi hayata geçireceklerini ifade eden Koç, Saray halkının bu yapılan yatırımın değerini bildiğini söyledi.

İnşaatta çalışan teknik ekiple de görüşen ve kolaylıklar dileyen Başkan Nazmi Çoban “Bu tarihi yatırımda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Trakya’nın gözbebeği olacak bir çalışmaya imza atmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.