Triportör devrildi: 2 Yaralı

Triportör devrildi: 2 Yaralı

ABONE OL
Kasım 26, 2019 13:41
Triportör devrildi: 2 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da devrilen elektrikli triportörün altında altında kalan sürücü ve eşi yaralandı.

Kaza, saat 12.00 sıralarında Kurtdere Mahallesi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kurtdere Mahallesinden Saray istikametine gitmekte olan Mehmet Aydeniz (67) idaresinde ki elektrikli triportör sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak devrildi. Kazada sürücü Mehmet Aydeniz ve triportörde bulunan eşi Semiha Aydeniz (48) yaralandı. Devrilen Triportörün altında kalan Mehmet Aydeniz yoldan geçen vatandaşların yardımıyla triportör kaldırılarak sıkıştığı yerden çıkarıldı.

İLK MÜDAHALEYİ DUYARLI HEMŞİRE YAPTI
Olay yerine 112 Acil Servis Ekipleri çağırılırken, yaralı sürücü Mehmet Aydeniz’e ilk müdahale kazayı görerek duran bir hemşire tarafından yapıldı. Duyarlı hemşirenin ilk müdahalesini yaptığı ve sürekli konuşarak bilincinin açık kalmasını sağladığı yaralı sürücü Mehmet Aydeniz ve hafif yaralı eşi Semiha Aydeniz olay yerine gelen ambulansla Saray Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.