Ulaş, Çayla, Saray Grup Yolunun Temeli Atıldı

Ulaş, Çayla, Saray Grup Yolunun Temeli Atıldı

ABONE OL
Şubat 9, 2016 16:35
Ulaş, Çayla, Saray Grup Yolunun Temeli Atıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rüstempaşa Bedesteni Çevre ve Meydan Düzenlemesi Yapım İşi Temel Atma Töreninden sonra Ulaş Çayla Saray grup yolunun temeli de Ergene İlçesi’nde atıldı.

Ulaş Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda gerçekleşen temel atma törenine Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın yanısıra, İlçe Belediye Başkanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Tamer Dodurka, M. Zeki Gürcün, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Daire Başkanları, Birim Müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptıktan sonra, konuşmasını yapmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kürsüye davet edildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak , “Bugün burada Ulaş-Çayla-Saray Grup Yolu Temel Atma Töreni için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hizmetlerimizden bir tanesi de Ergene’nin tamamının sağlıklı içme suyuna kavuşabilmesi için tesis kurmak . Daha sonra Vakıflar Mahallesi’nden Yukarı Sevindik’liye giden o hattaki sıcak asfalt ve kanalizasyon içme suyu tesisatlarının temel atma törenini gerçekleştireceğiz.

Bu proje için yaklaşık olarak 20-21 Milyon liralık bir bütçe ayırdık. Bu yolların metre metre hesapları yapıldı. Burada ilk defa yapacağımız Karayolları standardındaki sıcak asfalt ile yol kalitesini yükselteceğiz. 40,5 km boyunda bütün mahallelere hitap edecek bu yolu koruyalım. Bu yol halkımızın verdiği vergileri ile yaptığımız bir yol. Haziran ve veya Temmuz ayında bir projemiz daha hayata geçecek. Süleymanpaşa ve Seymen’den Hayrabolu’nun Canhıdır Mahallesi’ne çıkacağımız bir yol var. Yine Tekirdağ’ın İnecik Mahallesi’nden Şarköy’ün Sağlamtaş Mahallesine çıkacak grup yollarımız var. Hazırlık yaptığımız 3-4 grup yolumuz var bunları yapmak bizim görevimiz. Biz bu göreve sadece hizmet için geldik. Ben vatandaşlarımızdan şunu istiyorum. Sadece sabırlı olsunlar. Süleymanpaşa’da 380 km’lik bir altyapı çalışmasına başladık. Hayata geçirmeyi planladığımız bu çalışmalarla bir nesil zahmet çekecek diğer nesil rahat edecek. Ulaş-Çayla-Saray Grup Yolu Ergene ve Saray’lı vatandaşlarımıza ve buradan yolu geçen tüm halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.