Uyarıları Dinleyen Yok !

ABONE OL
Şubat 23, 2016 02:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray girişi, sanayi kavşağında altyapı çalışmaları sonucu oluşan çukura üzerinde Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İşleri (TESKİ) logosu bulunan hafriyat kamyonu düştü.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Küçük Sanayi sitesi kavağında Saray istikametine doğru seyreden Mehmet Sait Yılmaz (58) idaresindeki üzerinde Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İşleri (TESKİ) nin logosu bulunan 59 UT 513 plakalı hafriyat kamyonu su dolu çukura saplandı. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken kamyonda maddi hasar meydana geldi. Devrilme tehlikesi atlatan hafriyat kamyonu yapılan uzun uğraşların ardından düştüğü çukurdan çıkarıldı.

IMG 64099

22 Şubat Pazartesi

13 Şubat Cumartesi

13 Şubat Cumartesi

 

 

 

 

 

 

 

BİR TÜRLÜ ÖNLEM ALINMIYOR
İlçede yayın yapan bir yerel gazete 11 Şubat Perşembe günü çıkan sayısında altyapı çalışmaları sırasında yaşanan tedbirsizliklere değinerek uyarıda bulunmuş, ardından 13 Şubat Cumartesi günü bir kargo firmasına ait kamyon altyapı çalışmaları sırasında oluşan çamura saplanarak devrilme tehlikesi atlatmıştı. Bunca yapılan uyarılara ve yaşanan kazalara rağmen yetkililerin herhangi bir tedbir almaması insan hayatının ne denli ucuz olduğunu ve kamuoyunun şikayetlerinin ne denli kahile alındığını gösteriyor.

 

IMG 6417

IMG 6409

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.