YILIN SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ SEVAL AHMET ÇETİN FEN LİSESİ

ABONE OL
Aralık 25, 2018 12:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seval Ahmet Çetin Fen Lisesi 2018 yılı Altın Marka oylamasında yılın sosyal sorumluluk projesi seçildi.

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi kapsamında bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen ‘Türkiye Altın Marka Ödülleri’ sahiplerini buldu. Sunuculuğunu ünlü mankenler Özlem Yıldız ve Şenol İpek’in yaptığı ödül töreni, İstanbul’da yapıldı. Türkiye’nin güvenlik hizmetlerinde dev marka haline gelen Çetin Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, eşi Seval Çetin ve oğlu Atakan Çetin’in Çerkezköy’de kazandırdığı Fen Lisesi ‘Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi’ seçildi.

990 BİN 577 KİŞİ OY KULLANDI

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi etkinlikleri çerçevesinde bu yıl ikincisi düzenlenen “II. Türkiye Altın Marka Ödülleri” halk oylaması sonuçlandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oylamada 990 bin 577 kişi oy kullandı. Yapılan oylama sonucunda Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, eşi Seval Çetin ve oğulları Atakan Çetin’in Milli Eğitim Bakanlığı’na yapmış oldukları Fen Lisesi bağışı, yılın sosyal sorumluluk projesi olarak seçildi.

“EN ÖNEMLİ YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR”

Yapmış oldukları fen lisesi bağışı “Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi” seçilen Ahmet Çetin, eşi Seval Çetin ve oğulları Atakan Çetin adına hazırlanan ödül, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin tarafından alındı. Törende bir konuşma yapan Çetin, “Bir ülkenin gelişmiş ülkeler arasına girmesinin en temel şartı yeraltı veya yerüstü zenginliklerine, tarihlerine veya bulundukları coğrafyaya değil eğitime ve dolayısıyla insana yaptıkları yatırıma bağlıdır. Bu yüzden biz de en doğru yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu bilerek böyle bir çalışma gerçekleştirdik” diye konuştu. Ödülü grupta çalışan 7 bin 500 kişi ve yönetim kurulu adına aldığını sözlerine ekleyen Çetin, kendilerini bu ödüle layık görenlere teşekkür ederken, en büyük ödülü ise bu okuldan mezun olan gençlerin ülke imarına ve gelişmesine katkı yapan başarılarını gördüklerinde alacaklarını ekleyerek konuşmasını sonlandırdı. 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.