Yine kavşak, yine kaza: 2 Yaralı

ABONE OL
Aralık 3, 2017 22:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Kaza, Saray İlçesi Çevreyolu üzeri Çukuryurt Mahallesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vize istikametinden Çerkezköy istikametine gitmekte olan Şaban Sivrikaya (54) idaresinde ki 39 EN 436 Plakalı otomobille Çukuryurt Mahallesi istikametinden gelen Ferhat Demir (57) idaresinde ki 59 RD 192 Plakalı otomobil Çukuryurt kavşağı üzerinde çarpıştı. Kaza sonucu 39 EN 436 Plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan Sevgi Sivrikaya ile 59 RD 192 Plakalı otomobilin sürücüsü Ferhat Demir yaralandı. Yoldan geçen sürücülerin haber vermesi sonucu olay yerine polis, itfaiye ve çok sayıda Ambulans sevk edildi. 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

2 gün önce de Yuvalı kavşağında trafik kazası meydana gelmiş ve 3 kişi yaralanmıştı. Kaza sonucu trafiğe kapanan yol Trafik Ekiplerinin kontrolü altında kazaya karışan otomobillerin çekilmesinden sonra tekrar trafiğe açılırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.