1. Yaratıcı Çocuk Festivali gerçekleştirildi

ABONE OL
Mayıs 14, 2018 11:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi ve Doğa Koleji işbirliği ile düzenlenen “Yaratıcı Çocuk Festivali”’nin ilki gerçekleştirildi.

Festivalin açılış kurdelasını Saray Belediye Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören, Saray Belediye Meclis Üyesi Bülent Kardeş, CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Çerkezköy Doğa Koleji kurucusu Erdal Karakuş ve davetliler birlikte kesti. Yaptığı açılış konuşmasında etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Erdal Karakuş, “Burada amacımız çocuklarımızın hem doğa ailesi ile tanışması hem de çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmek. Belki sizlerin farkında olmadığı yeteneklerini bir nebze de olsa tespit etmek. Bundan sonra da Saray Belediyesi ile çalışmalarımız devam edecek. Hepinize eğlenceli bir Pazar günü diliyorum ve tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından etkinliğe yoğun bir katılım sağlayan çocuklar Doğa Koleji öğretmenleri eşliğinde satranç, ebru sanatı, boyama, ve çeşitli oyunlar ile hem öğrendiler hem de gönüllerince eğlendiler. Yapılan hediye çekilişinin ardından kazananlara hediyelerinin verilmesi ile etkinlik sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.