10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün ardından

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün ardından

ABONE OL
Ocak 11, 2022 07:39
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nün ardından
0

BEĞENDİM

ABONE OL

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemizi ziyaret ederek, telefonla arayarak veya çiçek göndererek günümüzü kutlayan herkese teşekkür ederiz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Saray’da bulunan bazı siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve esnaflar gazetemizi ziyaret ettiler.
4 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarına bazı haklar ve yasal güvence sağlayan “212 sayılı kanun” adlı düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı nedeniyle 10 Ocak’ta Çalışan Gazeteciler Günü kutlanıyor.

Saray Belediye Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören ve beraberindeki Belediye Personeli, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, Belediye Meclis Üyesi Can Terek, Kadın Kolları İlçe Başkanı Bahtıgül Çüren ve İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Gören, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman ve yönetimi, İYİ Parti Tekirdağ Gençlik Kolları Yöneticisi Tugay Köse, İYİ Parti Tekirdağ E .İl Yöneticisi Murat Öztürk, Memleket Partisi Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Balcı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Metin Durak ve Sekreter Nazmi Metin, Türk Hava Kurumu Saray Şube Başkanı Ali Taşyasan ve ilçemizin güzide esnaflarından Nuri Toytoğlu gazetemizi ziyaret ederek ve çok sayıda kurum ve kişi de çiçek göndererek ve telefonla arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.

Gazetemizin imtiyaz Sahibi Fatih Kıray, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gün boyu ziyarete gelen, gerek telefonla arayan, gerekse çiçek gönderen bu günümüzü unutmayan herkese ve ayrıca işlerinin yoğunluğu nedeniyle ziyarete gelemeyen ancak gazetemize koşulsuz desteklerini esirgemeyen Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen’e teşekkür ediyorum” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.