Ak Parti’liler Kahvaltıda Buluştu

Ak Parti Saray İlçe teşkilatının verdiği kahvaltıda partinin eski başkanları, yöneticileri ve üyeleri mevcut başkan ve yöneticilerle bir araya gelerek adeta düşman çatlattılar.

Kahvaltıya Saray Ak Parti İlçe Başkanı Özkan Yaman, Saray Ak Parti Eski İlçe Başkanları Mehmet Tuncel, Ecivet Sevim, Refik İbiş , Kurucu Başkan İbrahim Duraklı, Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel, Ak Parti Saray Gençlik Kolları Başkanı Uğur Akand, Ak Parti Saray Kadın Kolları Başkanı Hülya Çetin, yeni ve eski parti yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda Ak Parti üyesi katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajının verildiği kahvaltıda konuşma yapan Başkan Yaman "Bu gün burada hep beraber bir arada olmamız bizler için gurur verici, kahvaltımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum." dedi. Başkan Yaman'ın ardından Kurucu Başkan İbrahim Duraklı ve eski Başkanlar Ecivet Sevim, Mehmet Tuncel'de kısa bir konuşma yaparak her zaman birlik ve beraberlik içinde olacaklarının mesajını verdiler.

Kahvaltıya katılan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Mustafa Yel "Bugün burada sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum, burada eski ve yeni başkanlarımı, parti yöneticilerimizi bir arada görmek gurur verici. Bilindiği üzere sizlerle 3 seçim geçirdik, beraber çok güzel çalışmalara imza attık ama ne var ki bugüne kadar kazanmak kısmet olmadı, ancak bu seçimlerde biz Tekirdağ'da rahatlıkla 3 milletvekili çıkaracak güce sahibiz, ben buna inanıyorum. Bu seçim bizim için çok önemli bir seçim, bu dava müslüman aleminin davası,  bu dava Türk islam aleminin davası. Onun için çok çal ıştık,  burada  sizlerde ki birlik ve beraberliği gördükten sonra   başaramayacağımız hiçbir şeyin olmadığına inanıyorum." dedi.