5000 Metrekarelik Sıcak Asfalt Serimi Tamamlandı

5000 Metrekarelik Sıcak Asfalt Serimi Tamamlandı

ABONE OL
Temmuz 23, 2020 12:09
5000 Metrekarelik Sıcak Asfalt Serimi Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İl genelinde yol yapım çalışmalarına hız veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2020 faaliyet programı kapsamında Süleymanpaşa ilçesindeki Muratlı Caddesi’nde, Kafkas Sokak’ta ve Köseilyas Mahallesi’nde bulunan Üniversite Kavşağında toplamda 5000 metrekarelik sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, 11 ilçede de yol yapım ve onarım faaliyetlerini aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Ekipler bu kapsamda Süleymanpaşa ilçesindeki Muratlı Caddesi’nde, Kafkas Sokak’ta ve Köseilyas Mahallesi’nde bulunan Üniversite Kavşağında 896 ton asfalt kullanılarak toplamda 5000 metrekarelik yolun yapımını tamamladı. Vatandaşlar yapılan çalışmalar için Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
“Yol Yapım Çalışmalarımıza Kararlılıkla Devam Edeceğiz”
Yol yapım çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “2020 faaliyet programımız çerçevesinde yol yapımında önemli mesafeler kat ettik. 11 ilçemizde de personelimiz sahada faaliyet gösteriyor. Bundan sonra da yol yapım çalışmalarımıza aynı kararlılıkla devam edeceğiz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.