5000 TONLUK SU DEPOSUNUN SONUNA GELİNDİ

ABONE OL
Ekim 6, 2015 00:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesinin 2009 -2014 döneminde Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ve Dönemin Belediye Meclis Üyeleri tarafından projelendirilen ve Saray tarihinin en önemli projeleri olan 16 trilyon maliyetli Kanalizasyon ve Su Hattı Projeleri İller Bankası’ndan %50 hibe desteği sağlanarak uygulanmaya başlanan ve Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte Saray Belediyesinin kredilendirdiği 8 trilyonluk proje borcunun da bu kapsamda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine devir olmasıyla devam eden projenin sonuna gelindi.

Pazarcık Mahallesi Güneskaya mevkiinde ki 5.000 tonluk su deposu inşaatının son halini yerinde gözlemleyen Teski Şube Müdürü Hüseyin Şahin “İnşaatın %80 tamamlanmış bulunmakta ve çalışmalar devam ediyor. Ayrıca diğer su depolarının da bakımı titizlikle yapılmakta, altyapı çalışmalarımız da hızla devam etmekte. Saray’ımızın en yakın zamanda su sorunu bitecek’ ’dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.