Abdül Taşyasan, “Sorunları hep beraber çözeceğiz”

Abdül Taşyasan, “Sorunları hep beraber çözeceğiz”

ABONE OL
Ekim 18, 2018 14:04
Abdül Taşyasan, “Sorunları hep beraber çözeceğiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Taşyasan, bugün saat 10.30’da Saray Restaurantta düzenlediği kahvaltıda basın mensupları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve iş adamlarını ağırladı.

KATILIM YOĞUN OLDU
Düzenlenen kahvaltı programında Saray Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Taşyasan konuklarını kapıda karşıladı. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı programına CHP Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Saray Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan, Saray Belediye Başkan Aday Adayı Ergun Er, Saray Belediye Meclis Üyesi Gürkan Kesim, Sivil toplum kuruluşları, Oda temsilcileri, muhtarlar ve partililer katıldı.

BAŞKAN ÇOBAN BAŞARILAR DİLEDİ
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, önceden planlı toplantısı dolayısıyla kahvaltı öncesi Saray Restaurant’ta Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Taşyasan’ı ziyaret ederek çıktığı yolda başarılar diledi.

“SORUNLARI HEP BERABER ÇÖZECEĞİZ”
Gerçekleştirdiği konuşmada Saray’ın sorunlarını ortak akıl ve uzlaşma ile çözeceklerini ifade eden Abdül Taşyasan, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Mart 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinden Saray Belediye Başkan Aday Adaylığına talip olduğumu açıklamıştım. Belediye Başkanı olduğumda Saray’ı birlikte yöneteceğimizi var olan ve çözülmeyen problemleri hep beraber çözeceğimizi belirtmek isterim. Açık yüreklilikle söylemek isterim ki! Yaşadığınız problemleri, projeleri çok iyi biliyorum. Ben ve ekibim bunların hepsini çözeceğimize inandığımız için bu göreve talip oldum. Örnek vermek gerekirse Sanayi esnafının yol problemlerinin çözülmesi, pazarcı esnafının yağmurda, çamurda çektiği sıkıntıların giderilmesi için kapalı pazar yerinin derhal yapılması, Kıyıköy, Sefaalan, Vize ve Çerkezköy hattını birleştiren çevre yolunun tamamlanması, Büyükşehrimizle beraber otogarı Saray’ın daha sakin bölgesine alınması, güzel kasabamızı trafiksiz günlerine tekrar döndürülmesi, otopark sorununun çözülmesi gibi projelerimizle hem esnafı, hem vatandaşı rahatlatmaya geliyoruz. Parti adaylığım geldiğin de tüm projelerimi sizlerle ve halkımızla daha detaylı paylaşacağım. Sözlerimi tamamlamadan önce belirtmek istediğim birşey var. Bugün sizlerle ilk buluşmamızı gerçekleştiriyoruz. Belediye başkanlığımda ekibimle birlikte yılda en az iki defa STK’lar ile bir araya gelip problemlerinizi dinleyip çözümler üretmek için buluşacağız. Saray’ı ortak akıl ve uzlaşma ile yöneteceğimizin sözünü bu güzel sonbahar sabahında veriyorum” dedi.

Kahvaltı programında dua eden Saray İmam Hatip Ortaokul ve Lise Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Halil Gören Saray Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Taşyasan’a hayırlı olsun temennisinde bulundu ve AbdülTaşyasan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.