Kaymakam Adem Ünal Saray’da Göreve Başladı

Kaymakam Adem Ünal Saray’da Göreve Başladı

ABONE OL
Eylül 23, 2021 16:15
Kaymakam Adem Ünal Saray’da Göreve Başladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Saray’a atanan Kaymakam Adem Ünal görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 20 Ağustos 2021 yılı 31574 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, “Ekli listede yer alan kişiler belirtilen görevlere, 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince atanmış” atanma kararına göre, Şanlıurfa Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Saray Kaymakamı olarak atanmıştı. Kaymakam Ünal, Perşembe günü Saray’a gelerek yeni görevine başladı.

KAYMAKAM ADEM ÜNAL KİMDİR
1967 Isparta doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Isparta’ da tamamladı. 1985 yılında Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Çalışma Ekonomisine kaydoldu ve 1989 yılında mezun oldu.
1990 yılında Kaymakamlık sınavını kazandı Çorum Bayat ve Burdur Altınyayla İlçelerinde vekâlet görevi, Niğde Çiftlik, Tunceli Hozat, Diyarbakır Lice Kaymakamlığı, Rize Vali Yardımcılığı, İyidere, Derepazarı, Kalkandere ve İkizdere Kaymakam vekilliği, Gaziantep Vali Yardımcılığı, İncirliova Kaymakamlığı, Beylikdüzü Kaymakamlığından sonra 30.11.2016 tarih ve 2016/861 sayılı Müşterek Kararname ile Eyyübiye Kaymakamı olarak atandı.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.