AFAD personeline “Kadına şiddetle mücadele eğitim semineri” verildi

ABONE OL
Kasım 22, 2018 11:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afet ve Acil Durum (AFAD) Tekirdağ İl Müdürlüğü personeline, kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi verildi.

Düzenlenen seminerde, “Aile Bakanlığının koordinasyonunda, ilgili tüm kurumların katkıları ile hazırlanan ve yürürlükte olan “2016-2020 Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Ulusal Eylem Planı”ında yer alan “Kadına yönelik şiddet ve ev içi şiddet konularında toplumsal farkındalık, duyarlılık, bilinç kazandırmak ve zihniyet dönüşümü sağlamak” hedeflenmiştir. Bu kapsamda “Kadına yönelik şiddet konusunda hizmet sunan tüm kurum kuruluş temsilcilerine ve kamuoyuna yönelik olarak seminer, atölye çalışması vb etkinliklerin işbirliği düzenlenmesi” gibi faaliyetlerine eylem planında yer verilmiştir. Bu bağlamda İl Müdürlüğümüzce, Kadına yönelik şiddetle mücadelede kurumlar arası koordinasyon ve işbirliğinin geliştirilmesi ve farkındalık çalışmalarına katkı sağlamak üzere Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden konu ile ilgili bir seminer verilmesi talep edilmiştir.

21 Kasım 2018 tarihinde Müdürlüğümüz toplantı salonunda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından personelimize “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim” semineri verilmiştir” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.