AK Parti Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor

ABONE OL
Kasım 7, 2015 15:04
AK Parti Teşekkür Ziyaretlerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım seçimlerinin ardından başlatılan teşekkür ziyaretleri devam ediyor.

5 Kasım günü ilçe teşkilatlarına ayıran AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri ve il yönetimi ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek partililer ile biraya geldi. Öğleden sonra Saray İlçe teşkilatına gelen AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan, Metin Akgün, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay ve milletvekili adayları partililere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlçe teşkilat binasında Milletvekilleri ile partililerin bir araya geldiği buluşmada ilk sözü AK Parti Saray İlçe Başkanı Özkan Yaman aldı. Yoğun çalışmaları nedeniyle partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yaman, “Bu seçim döneminde bizlerle birlikte yürüyen tüm arkadaşlarıma vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bizlere nezaket ziyareti gerçekleştiren Milletvekillerimize ve il yönetimimize de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. AK Partili olarak hepimiz biraz daha gururluyuz, en azından yüzümüz artık gülemeye başladı” dedi.

İlçe Başkanı Özkan Yaman’ın ardından konuşan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay 1 Kasım da 7 Haziran seçimlerinin kazasını gerçekleştirdiklerini belirtti. Seçim sürecinde özveri ile çalışan partililere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Akçay, “1 Kasım seçimlerinde yüzümüz ağartan bir sonuç aldık. Bu vesileyle Milletvekillerimiz ile birlikte emekleriniz ve hayretleriniz için gönülden teşekkür etmek için bugün sizleri ziyaret ettik. İnşallah 2014 ‘te kaybettiğimiz belediyelerimizi geri alarak Tekirdağlı hemşerilerimizin layık olduğu hizmetleri yapmak için Pazartesi’den itibaren yerel seçim startını verdik. Bundan sonraki hedefimiz yerel seçimler, bunun için çalışacağız” dedi.

İl Başkanı Ahmet Akçay’ın ardından söz alan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün Türkiye genelinde olduğu gibi Saray’da da birlik beraberlik içinde olduklarını belirtti. Akgün, “7 Haziran seçimlerinde ektiğimiz tohumların meyvesini 1 Kasım seçimlerinde topladık. Sizler bizler için çok gayret ettiniz. Aslında bu başarı bizlerin değil sizlerin başarısı. AK Parti Tekirdağ’dan sizleri çabaları ile 3 milletvekili çıkardı. Bu bölgede bize karşı çok önyargı var. Biz bu önyargıları yıkacağız. Biz diğer partilerden daha çok Atatürkçü, Milliyetçi ve Cumhuriyetçiyiz” dedi.
Akgün’ün ardından söz alan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan Tekirdağ Milletvekilleri olarak Saraylıları en iyi şekilde temsil edeceklerini belirtti. Doğan, “3 Milletvekili çıkarmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Vatandaşlarımızı 3 vekilimizle birlikte en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Partililere zor şartlar altında çalıştıklarından dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, “Sizlerin hangi mahalle baskıları altında çalıştığını biliyoruz. Ama ona rağmen dik durdunuz. Bizler AK Partili olarak hepimizin ortak özelliği tevazuumuz. 1 Kasım akşamı hiçbir partiyi incitmeden sevincimizi yaşadık. Milletimizin seçimde bizlere verdiği cevabı aldık ve bu doğrultuda çalışmalarımız sürdüreceğiz. Tekirdağ önceden kırmızı bölgeydi. Artık gri bölge. AKP ve CHP’nin Tekirdağ’da 3 milletvekili var. Bundan sonraki hedefimiz 4 vekil çıkarmak. Nüfus artış hızımıza göre 2019 yılında milletvekili sayımızın 7 çıkması muhtemel. 2019 seçimleri için hedefimiz 7 vekilin 4 tanesini almak. Yüzde 17 ile başladığımız seçimlerden oyumuzu yüzde 37.5 kadar çıkardık. Bizin hep hedeflerimiz vardı, bundan sonrada olacak. Omuz omuza verdiğimiz takdirde gelecek bizlerin olacak” dedi.

IMG_5288

Milletvekillerinin konuşmasının ardından ilçe teşkilatı önünde gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.