Atatürkçü Düşünce Derneği  Ziyaretlerini Sürdürüyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Ziyaretlerini Sürdürüyor

ABONE OL
Kasım 19, 2021 09:15
Atatürkçü Düşünce Derneği  Ziyaretlerini Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şubesi Başkanı Metin Durak ve yönetimi Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ve Saray Kaymakamı Adem Ünal’ı makamında ziyaret etti.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e makamında gerçekleştirilen ziyarette Cumhuriyet’in 98. Yıldönümü dolayısıyla düzenlenen ’29 Ekim’ konulu şiir yarışmasında birinci olan Baran İçli’ye de Atatürk portresi armağan edildi.

ADD Saray Şube Başkanı Durak pandemiden dolayı ziyaretlerin yapılamadığının belirterek ‘’ Atatürkçü Düşünce Derneği olarak ilçemizde kamu ve sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.
Saray Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ADD’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyaretle ilgili şu ifadeler kullanıldı: ‘’Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şubesi Başkanı Sayın Metin Durak ve yönetimi ziyareti bizleri onurlandırmışlardır. Kendilerine nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederiz’’ dedi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şubesi Başkanı Metin Durak ve yönetimi Başkan Özgen Erkiş’in ziyaretinin ardından Saray Kaymakamı Adem Ünal’a makamında hoşgeldiniz ziyareti gerçekleştirdiler.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.