Balık tezgahları yeni yerinde

Balık tezgahları yeni yerinde

ABONE OL
Şubat 8, 2018 11:59
Balık tezgahları yeni yerinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’a yapılacak olan kültür ve sanat merkezinin inşaat alanında olduğu için yıkılan balıkçı dükkanları yeni yerinde hizmete başladı.

Yeni yapılacak Kültür merkezi inşaat alanı içerisinde kaldığı için yıkılan balık tezgahları Pazar yerinde İnci Sokak üzerinde yeni yapılan dükkanlarda Saray Halkının hizmetine girdi. Daha önceleri Vize Caddesi ile Orkide Sokağın birleştiği köşede yıllarca Saray halkının balık ihtiyacını karşılamak için hizmet veren balıkçı dükkanları halk pazarının bulunduğu üst tarafta hizmete başladı.

“BOL ÇEŞİT, TAZE VE GÜVENİLİR”
Saray halkının balık ihtiyacını karşılamak için hizmet verdiklerini ifade eden Özgül Balıkçılık sahibi Oğuzhan Özgül, ” Uzun yıllar Vize Caddesinde halkımızın balık ihtiyacını karşıladık. Bundan sonrada her zaman olduğu gibi taze, güvenilir, bol çeşit ve en iyi fiyatlarla yeni yerimizde de Özgül Balıkçılık kalitesiyle halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.