Başakşehir Okulları’nda Bursluluk Sınavı Yapıldı

Başakşehir Okulları’nda Bursluluk Sınavı Yapıldı

ABONE OL
Ocak 14, 2020 12:59
Başakşehir Okulları’nda Bursluluk Sınavı Yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başakşehir Okulları geçtiğimiz Cumartesi 11-12 Ocak tarihlerinde Bursluluk Sınavını gerçekleştirdiler.

Başakşehir Okullarının 11-12 Ocak tarihleri arasında 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. Sınıflar için düzenlediği bursluluk sınavı tamamlandı. Kurulduğu gün itibari ile ‘Başarıya Tam Destek’ sloganı ile öğrencilerin geleceğine yön vermeyi en büyük görev olarak kabul eden Başakşehir Okulları Bursluluk sınavına hem öğrenciler hem de veliler yoğun ilgi gösterdi.


VELİLER BİLGİLENDİRİLDİ
Veliler Okul Rehberlik biriminin sınav kaygısı, ergenlik dönemi gibi konularda yapılan veli seminerinin ardından, öğrencilerin sınav heyecanı yaşadığı dakikalarda Okul Kampüs Müdürü Mehmet DEMİRBAŞ, Atölye Koordinatörü Fatih ÇAKAR’ın okulun eğitim sistemi hakkında bilgilendirildi. Öğrencilerin ilgi, merak ve şüphelerine karşı duyarlı, bilgiyi vermek yerine kendisinin bulmasına yardımcı birbirinden farklı 15’ten fazla atölyesi ile tüm beceri alanlarına hitap eden bir eğitim sistemi kurgulandığı velilere aktarıldı.
Başakşehir Okulları Bursluluk sınavına yoğun katılım gösteren tüm veli ve öğrencilere teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.