Başakşehir Okulları Kariyer Günleri Tamamladı

Başakşehir Okulları Kariyer Günleri Tamamladı

ABONE OL
Nisan 27, 2019 14:58
Başakşehir Okulları Kariyer Günleri Tamamladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başakşehir Okulları’nda nisan ayı boyunca gerçekleştirilen “Kariyer Günleri Etkinliği” kapsamında düzenlenen seminerler geçtiğimiz Çarşamba günü mimar ve kimya mühendisinin katılımı ile tamamlandı.

Okul Konferans Salonunda 8. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen seminerlerde davetliler arasında psikolog, avukat, mimar, iç mimar ve kimya mühendisi vardı. Davetliler meslek hayatlarına ilişkin tecrübelerini, seçtikleri mesleklerle ilgili detaylı bilgileri, bu mesleğe sahip olmak için alınması gereken eğitim süreçlerinden bahsetmelerine olanak sağlandı.

Kariyer günlerinde son olarak, hali hazırda inşaatı devam eden yeni okulları Başakşehir Okulları Çerkezköy Kampüsü’nün tasarımını yapan Mimar Melih Aksoy, İç Mimar Burcu Buzol’u misafir etti. Devamında Elvan Tekstil’de iş hayatına devam eden Kimya Mühendisi Fatma Karanis’in tecrübelerinden bahsetmesine imkân sağlandı. Katkılarından dolayı misafirlerine çiçek ve teşekkür belgesi sunan öğrenciler eşliğinde etkinlik sona erdirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.