Başakşehir Okullarından Kros Yarışlarında İl Üçüncülüğü

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 09:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kros yarışlarında Başakşehir Okulları Spor kulübü öğrencileri Kros Yıldız Erkekler ve Kros Yıldız Kızlar kategorisinde yarışarak il üçüncülüğü kazanarak kupa almaya hak kazandı.

Tekirdağ da gerçekleştirilen yarışmada Kros Kızlarda okul takımından İpek Altıparmak, Ceylin Aşer, Safiye Gülverin, Eylül Geçeren 2 Km’lik parkurda koşarken Kros Erkekler takımından Muhammed Yiğit Akadeniz, Emre Ülgen, Emir Akkaş, Burak Kaya ve Seyit Taha Sütçü 5 Km’lik parkurda koşarak okullarını en iyi şekilde temsil ettiler.
Öğrencilerin mücadelesi görülmeye değerdi. Koşu sonucunda Başakşehir Okulları Kız ve Erkek Yıldız takımı kendi kulvarlarında il üçüncülüğü kazanarak okullarına madalya ve kupalarıyla gururla döndüler.
Takımın başarı mimarı olan beden eğitimi öğretmeni Ahmet Çakıcı öğrencilerine teşekkürlerini iletirken gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Müsabaka bittikten sonra her iki takımda okulda coşkuyla karşılandı.
Başakşehir okulları spor alanında da öğrencilerini destekleyerek başarılarına ortak olmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.