Başakşehir Okullarından Turnuvalarda Başarı Üstüne Başarı

Başakşehir Okullarından Turnuvalarda Başarı Üstüne Başarı

ABONE OL
Aralık 31, 2023 15:10
Başakşehir Okullarından Turnuvalarda Başarı Üstüne Başarı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Çorlu Spor Lisesinde düzenlenen Bilek Güreşi turnuvasında Başakşehir Okulları öğrencileri Erkekler ve Kızlar olarak sağ ve sol kol kategorisinde yarışarak il birincilikleri ve il ikincilikleri kazanarak madalya almaya hak kazandı.

Çorluda gerçekleştirilen yarışmada kızlarda okul takımından; İpek Altıparmak 40 kg da, sağ ve sol kolda il 1.liği, Ceylin Aşer 45 kg da, sağ ve sol kolda il 1.liği, Ayça Esma Çetintaş 60 kg da sağ ve sol kolda il 1.liği, Tuğba Şen 55 kg da sağ kolda il 1.liği ve sol kolda il 2.liği, Eylül Geçeren 55 kg da sol kolda il 1.liği ve 1xbet sağ kolda il 2.liği kazanmıştır.

Erkeklerde de okul takımından; Adem Kerem Kar 80 kg da sağ ve sol kolda 1.liği, Demirhan Uygun 70 kg da sağ ve sol kolda 1.liği, Sarp Mete Erkli 60 kg da sağ ve sol kolda 1.liği, Emre Ülgen 65 kg da sağ ve sol kolda il 1.liği kazanmıştır.
Başakşehir Okulları takım olarak toplamda sağ ve sol kolda 16 adet birincilik ve 2 adet ikincilik kazanarak okullarının gururu oldular.
Okulun beden eğitimi öğretmeni Ahmet Çakıcı öğrencilerine emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletirken, okul takımındaki başarının en büyük etkinin öğrencilerin azimleri olduğunu ve onlarla gurur duyduğunu aktardı.

Başakşehir okulları spor alanında da öğrencilerini desteklemeye ve başarılarına ortak olmaya devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.