BAŞAKŞEHİR’DE “CULTURE DAY” ESİNTİSİ

ABONE OL
Aralık 3, 2019 13:22
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başakşehir Okulları geçtiğimiz günlerde Culture Day Etkinliği ile adından söz ettirdi.

Başakşehir Okulları, öğrencilerin yabancı dilleri akıcı bir şekilde konuşabildiği ve pratik yapabildikleri ortamlar oluşturuyor. Yabancı dil eğitiminin önemine devamlı vurgu yapan Başakşehir Okulları, öğrencilerinin eğitimlerinde yaparak yaşayarak öğrenmeyi etkinlikleriyle pekiştiriyor.
Aralarında Türkiye, İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, Hindistan, Japonya, Güney Kore, Rusya ve İtalya’nın bulunduğu farklı ülke kültürlerinin; yemeklerinin, oyunlarının ve kıyafetlerinin tanıtıldığı bu renkli ve eğlenceli günde velileri de öğrencilere eşlik ederek eğlenerek öğrenmenin tadına vardılar.

Culture Day etkinliğinde İngilizce diyalogların ön plana çıktığı pasaport kontrolünün ardından öğrenciler ve velileri etkinlik alanına giriş yaptılar. Her ülkeye ait belirgin kültürel materyallerin de bulunduğu stantlarda ülkelere ait yemek satışları da görevli öğrenciler tarafından gerçekleştirildi.
Etkinlik süresince belirli aralıklarla yaptıkları İngilizce tanıtım konuşmalarıyla öğrenciler büyük beğeni topladı. Etkinliğin sonunda veliler, öğrenciler ve öğretmenler önceden hazırlanan oyun odalarında farklı ülkelerin geleneksel oyunlarıyla da buluşma şansı yakaladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.