Başkan Ali Özen´den Anlamlı Ziyaret

Saray Esnaf Sanatkârlar Odası ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan’ı makamında ziyaret etti. Yönetim Kurulu Üyeleri, Ergun Er, Esat Yalçın, Nedret Altıntaş´ın da katıldığı ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan’a öğretmenler günü dolayısıyla çiçek takdim eden Başkan Özen, Milli Eğitim Müdürü Aslan ve  tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Öğretmenlerin herkesin hayatında önemli yer tutan, yarınları emanet edeceği çocukların ve gençleri eğiten, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olduğunu ifade eden Başkan Özen, “Öğretmenler; hepimizin hayatında önemli yer tutan, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiten, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlardır. Başöğretmen Atatürk; “Milletleri kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir” diyerek, çağdaş medeniyetler seviyesine eğitim ve öğretimle ulaşılacağını, bunun içinde öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ifade etmiştir. Bu vesile ile en değerli varlığımız olan çocuklarımızı ve gençlerimizi emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyor, başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda bulunmayan öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum.”
açıklamasında bulundu. Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özen ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.