Başkan Alkaya. “İYİ Parti’yi Tekirdağ’da İktidar Yapacağız”
  • Saray Haber
  • Siyaset
  • Başkan Alkaya. “İYİ Parti’yi Tekirdağ’da İktidar Yapacağız”

Başkan Alkaya. “İYİ Parti’yi Tekirdağ’da İktidar Yapacağız”

ABONE OL
Ekim 23, 2020 06:54
Başkan Alkaya. “İYİ Parti’yi Tekirdağ’da İktidar Yapacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Tekirdağ İl Yönetimi Ramada Otel’de basına tanıtıldı. Programda konuşan İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya “İYİ Parti’yi Tekirdağ’da iktidar yapacağız” dedi.

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı olarak seçilen Sertaç Alkaya başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu görev dağılımı yapılmasının ardından basınla buluştu.

“İKTİDARA GİDEN YOLU TEKİRDAĞ’DAN AÇACAĞIZ”
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nün de kutlandığı akşam yemeğinde açılış konuşmasını İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya yaptı. Yeni oluşturulan yönetimle iktidara yolunda durmadan çalışacaklarını ifade eden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya; “Bugünden tezi yok, gidilmeyen ev, sıkılmayan el bırakmayacağız. Genel Başkanımızın yaptığı gibi başta çok zor durumda olan esnaflarımız olmak üzere işçilerimizi, emekçilerimizi dinleyerek onların sözcüsü olacağız. Korona virüs nedeniyle zor günler geçiren milletimizin sesi olacağız. İYİ Parti’yi Tekirdağ’da iktidar yaparak Türkiye iktidarının yolunu açacağız. “diye konuştu.

“İLİMİZDE YAŞANMAMIŞ DEMOKRASİ ŞÖLENİNİ YAŞATTIK”
İl Başkanı Alkaya, Tekirdağ’da il kongresinde bugüne kadar yaşanmamış bir demokrasi şöleni yaşandığını dike getirerek; “Bilindiği gibi 19 Temmuz’da gerçekleştirdiğimiz il kongremizde son yıllarda ilimizde yaşanmamış demokrasi şölenini yaşattık. 3 adayla girilen yarışın adil olabilmesi için elimizden ne geliyorsa yerine getirdik. Partimiz bu yarıştan güçlenerek çıkmış oldu. Yüksek bir katılımla gerçekleşen kongremizde delegelerimiz geçirilen zor dönemde partimizi Tekirdağ’da sırtlayan ekibimize destek vererek 3 yıl daha bizleri hizmet için görevlendirmiştir. Parti içinde başkanlık yarışı sona erdi. Genel Başkanımız Meral Akşener’in ‘Millet Bizi Çağırıyor’ çağrısıyla her birimiz mücadeleye katılmalı, partimizi ilk genel seçimde iktidara taşımak için hazırlamamız gerekmektedir. “ifade etti.

“TÜRKİYE TEK ADAM REJİMİ İLE YÖNETİLİYOR”
Türkiye’nin adını dahi bilmediği bir sistemle yönetildiğini ifade eden İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Türk siyaseti ve ülkemiz çok zor günlerden geçmekte. Ülkemiz daha adının bile ne olduğunun tam olarak anlaşılmadığı bir sistemle yönetilmeye çalışılıyor. Bu siteme Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi diyen var, başkanlık sistemi diye var. Ama biz ona tek adam rejimi diyoruz. Bu rejimde parlamento adeta görevini yitirmiş, ülkenin tüm kurumları partizanca siyasallaştırılmış, Diyanet bile hükümet icraatlarına yönelik fetvalar vermeye başlamıştır. Özgür ve bağımsız basın susturulmuş. Haksızlıkları dile getiren gazeteciler tutuklanmıştır. Sesimizi duyurmaya çalıştığımız sosyal medyanın akıbiyeti de tam olarak belli değil. Bütün bu zorluklara rağmen bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir güçlükten yılmadık ve yılmayacağız. İYİ Parti kurulduğu günden beri heyecanını, iddiasını ve idealini hiçbir zaman kaybetmemiş heyecanlı insanlar topluluğudur. Biliyoruz ki; İYİ Parti milletimizin son umudu olup, arkamızdadır ve hep var olacaktır. “diye konuştu.

“ZOR GÜNLER GEÇİREN MİLLETİMİZİN SESİ OLACAĞIZ”
İYİ Parti’yi yerelde ve ardından ülke geneline iktidara taşımak için emin adımlarla çalıştıklarını söyleyen Alkaya; “İYİ Parti milletimizin desteği ile ivmesini sürdüren tek partidir. Yeni seçilen il yönetim kurulu olarak bunun bilincindeyiz. Bu nedenle hızla teşkilat yapılarımızı güçlendirdik. Kurumsal eksikliklerimizi tamamlayıp partimizi seçimlere hazırlıyoruz. Bugünden tezi yok, gidilmeyen ev, sıkılmayan el bırakmayacağız. Genel Başkanımızın yaptığı gibi başta çok zor durumda olan esnaflarımız olmak üzere işçilerimizi, emekçilerimizi dinleyerek onların sözcüsü olacağız. Korona virüs nedeniyle zor günler geçiren milletimizin sesi olacağız. İYİ Parti’yi Tekirdağ’da iktidar yaparak Türkiye iktidarının yolunu açacağız. “diyerek sözlerini tamamladı.

“BASIN HAK ETTİĞİ SAYGINLIĞA KAVUŞACAK”
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya’nın konuşmasının ardından İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Ayhan Bölükbaşı selamlama konuşmasını gerçekleştirdi. Kendisi de basın sektöründe yıllarca çalışan Bölükbaşı, İYİ Parti iktidarında basının hak ettiği saygınlığı kavuşacağını dile getirerek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Açılış konuşmalarının ardından İYİ Parti Tekirdağ İl Yönetimi görev dağılımına göre basına tanıtıldı. Son olarak parti amblemli 3. yıl pastası kesildi. Gazetecilere 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle gül takdim edildi.

İYİ Parti Tekirdağ İl Yönetimi şöyle,
Sertaç Alkaya; İl Başkanı
Kazım Rıfkı Ayan; İl Teşkilat Başkanı
Haluk Çınar; İl Sekreteri
Nevreddin Gürses; İl Muhasibi
Muzaffer Doğan; Siyasi İşler ve Milli Güvenlik Politikaları Başkanı
Özkan Yılmaz; Seçim İşleri Başkanı
Ercan Kısa; Yerel Yönetimler Başkanı
Gökçe Gülçiçek; Kadın Politikaları Başkanı
Fahrettin Özzade; STK ve Uluslararası İlişkiler Başkanı
Aylin Akbulutlar; Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı
Yalçın Taş; Medya ve Propaganda Başkanı
Hilal Ünal; Hukuk ve Adalet Politiklar Başkanı
Elif Demirbaş; Ekonomi ve Kalkınma Politikaları Başkanı
Büşra Atalay; Toplumsal ve Sosyal Politikalar Başkanı
N. İskender Yalçiner; Eğitim Politikaları Başkanı
Halide Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.