Başkan Atansoy, “Elimizi taşın altına koyduk”

Başkan Atansoy, “Elimizi taşın altına koyduk”

ABONE OL
Kasım 30, 2020 15:05
Başkan Atansoy, “Elimizi taşın altına koyduk”
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Deva Partisi Saray İlçe Başkanı Tarık Atansoy gazetemize yaptığı ziyarette ülkenin içinde bulunduğu durumun kötü olduğunu, bu kötü gidişata dur demek için ellerini taşın altına koyacaklarını söyledi.

“KÖTÜ GİDİŞATA DUR DEMEK ELİMİZDE”
Yönetim kurulu üyeleri Barış Akay, Fatih Tanık ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Deva Partisi Saray ilçe Başkanı Tarık Atansoy, gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Kıray’la gündeme dair sohbette bulundu. Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Ali Babacan’ın da katıldığı Tekirdağ il Kongresinin ardından ilçe kongrelerinin de başlayacağını belirten Kurucu İlçe Başkanı Tarık Atansoy, “İl kongremizi tamamladık. İlçe kongrelerimizi de yapacağız. Partimize ve bize karşı Saray’da umduğumuzdan daha fazla bir ilgi var. Ülkemizin durumu iyi değil. Genel başkanımızın da dediği gibi mevcut hükümet siyasi ömrünü tamamladı. Her alanda yaşanan bu kötü duruma dur demek ve ülkemizin, İlimizin, ilçemizin, bizlerin ve çocuklarımızın geleceği için elimizi taşın altına koyduk ve siyasette bizde varız dedik. Tüm Saraylı vatandaşlarımızı partimize üye olmaya davet ediyoruz.” Dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Kıray’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Atansoy ve yönetimine teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.