Başkan Çoban; Acımız Çok Derin

Başkan Çoban; Acımız Çok Derin

ABONE OL
Ekim 10, 2015 17:23
Başkan Çoban; Acımız Çok Derin
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün Ankara’da DİSK, KESK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği öncülüğünde düzenlenecek olan “Barış, Emek ve Demokrasi Mitingi”nin yapılacağı toplanma alanında düzenlenen bombalı saldırı sonucu 86 kişi öldü, 186 kişi yaralandı.
Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Ankara’yı kana bulayan terör saldırısı nedeniyle bir açıklama yaptı. Başkan Çoban yaptığı yazılı açıklamada “Bugün Ankara’da DİSK, KESK, TMMOB ve Türk Tabipler Birliği öncülüğünde düzenlenecek olan “Barış, Emek ve Demokrasi Mitingi”nin toplanma alanında yaşanan hain saldırı nedeniyle çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybetmesi ve yaralanması bizleri derinden sarsmıştır. Barışa ve birliğe ihtiyacımız olan bugünlerde terör saldırılarını acı ve üzüntüyle kınıyor, barış ve huzur ortamının acilen sağlanmasını istiyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Acımız çok derindir.” dedi.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.