Başkan Erkiş, “Bu belediye bizim”

Başkan Erkiş, “Bu belediye bizim”

ABONE OL
Şubat 18, 2021 10:06
Başkan Erkiş, “Bu belediye bizim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş personeliyle birlikte imece usulü Bülent Ecevit Parkı’nda kar küredi.

SARAY BELEDİYESİ’NDEN İMECE USULÜ TEMİZLİK
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, birim müdürleri ve personeliyle birlikte Çarşamba günü mesai bitiminde Bülent Ecevit Parkı’nda kar temizleme çalışması gerçekleştirdi. İmece usulüyle çalışan ekip yaklaşık 1,5 saat içinde parktaki karları küredi. Başkan Erkiş ve personeline kolaylıklar dileyen vatandaşlar, bir kürek de biz atalım diyerek temizliğe destek verdi.

“HER ŞEY SARAY İÇİN”
Canla başla çalışan personeline teşekkür eden Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, “Büyük bir organik dayanışma içinde hizmet eden çok sevgili personelimi, mesai arkadaşlarımı büro personelim dahil olmak üzere müdürlerimi hepsini kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Gönüllülük esasıyla süreci terk etmeden 1,5 saattir kürek sallayarak yaşam alanımızı, belediye parkımızı temizleyerek Saray’ın hizmetine tekrar açan özverili çalışanlarımıza cani gönülden teşekkür ediyoruz. Her şey Saray için, bu belediye bizim” dedi.

ÜNAL TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Erkiş’ten sonra söz alan Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, çalışmaya katılan tüm birimlere ve personele teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.