Başkan Erkiş: “Saray Turizm Bölgesi Olacak”

Başkan Erkiş: “Saray Turizm Bölgesi Olacak”

ABONE OL
Aralık 8, 2022 08:44
Başkan Erkiş: “Saray Turizm Bölgesi Olacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediyesi Bahçeköy Mahallesinde bulunan 39 dönümlük mesire alanını, 20 yıllığına kiraladı.

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray Belediye binasında düzenlediği basın toplantısında Saray için hayati bir önem taşıyan turizm konusuna ilişkin, mülkiyeti Maliye Hazinesi Orman Genel Müdürlüğüne kayıtlı 38.800 metrekare B tipi günübirlik mesire alanı ihalesini kazandıklarını ve bu yılsonuna kadar projenin hayata geçirilmiş olmasını istediklerini ifade etti.

Erkiş, konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı;
“ Saray Belediye meclisinin olağan toplantısında bana tam yetki vermesi üzerine, girdiğimiz Bahçeköy Mahallesinde bulunan 39 dönümlük mesire alanı ihalesini kazanarak. Saray için turizm potansiyeli olan alana sosyal yaşam alanları inşa ederek Saraylı vatandaşlarımızın ve bölge halkımızın hizmetine kazandıracağız. Bu gün benim için çok heyecanlı bir gün. Saray halkı için bir şeyleri yapabilmek ve mücadele etmek tarifsiz bir duygu. Bu duyguyu bana yaşatan meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu gün bu saatte burada bulunan meclis üyelerime, siyasi parti temsilcilerine, Saray’ımızın güzide basınına ve tüm saray halkına sonsuz teşekkürler ederim. 20 yıl süreyle yıllık 333 Bin TL ile kiraladığımız Bahçeköy mesire alanı bizler için yeni bir soluk alma alanı olacaktır. Bu projenin saray halkına ve belediyemize geri dönüşleri olacaktır. Bu geri dönüşlerde inşallah başka projelere vesile olur. Tüm gün bizi yalnız bırakmayan ihalenin her dakikasında yanımızda olan AK Parti Saray Meclis üyemiz Sayın Can Terek’e hepinizin huzurun da gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. İhale sürecinde bir iş insanı olarak bu faydalı projede bize bilgileriyle oldukça yardımcı oldu. Tüm günün bize harcayarak Saray için bu projenin gerçekleşmesi adına çok emek harcadı. Tekrar teşekkürlerimi sunarım Sayın Can Terek kardeşimize.”

Sırayla söz alan Saray Belediye meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’e verdikleri destek ve gerçekleşen ihale sonu memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.