Başkan Ertekin ve Yönetimi Mazbatasını aldı

ABONE OL
Mayıs 30, 2022 13:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığına seçilen Murat Ertekin ve yönetimi bu gün mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

Yönetimiyle birlikte mazbatasını alan ve süreçte kendisine teşekkür eden herkese teşekkür eden Başkan Murat Ertekin,  “Bu gün itibarı ile mazbatamızı alarak resmen göreve başlamış bulunmaktayız. Güzel bir seçim süreci yaşadık. Ekibimiz ile değerli meslektaşlarımızı ziyaret edip sıkılmadık el bırakmadık. Yapmak istediklerimizi üyelerimize anlatabildiğimi görüyorum ki bizleri bu göreve layık gördüler. Geçmiş dönem yönetimine de bu güne kadar verdikleri hizmetten dolayı teşekkürlerimi sunarım. Seçim sürecinde de belirttiğim üzere üyelerimizin, değerli meslektaşlarımızın sorunlarını ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Bu sebep dolayısı ile biz ne yapacağımızı ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz. Umarım muvaffak olur bize duyulan güvenin karşılığını en iyi şekilde veririz. Bize inanan, güvenen bu görevi veren değerli meslektaşlarıma çok teşekkür ederim” dedi.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.